Kestääkö Garmin saunaa?

Voiko tämä kädessä käydä saunassa vai meneekö takuu saman tien? Kyllä voi.

Voiko Polar Igniten kanssa saunoa?

Sauna. Kestääkö saunaa. Ehdin jo itse kokeilemaan koska kukaan ei ollut vastannut ja hyvin kesti kahta eri saunaa. Ei mitään ongelmia.

Voiko Polar kellolla mennä saunaan?

Kestääkö saunaa. Ehdin jo itse kokeilemaan koska kukaan ei ollut vastannut ja hyvin kesti kahta eri saunaa. Ei mitään ongelmia.

Voiko Polar Vantage M kanssa mennä saunaan?

Voiko kelloa pitää saunassa ja kestääkö avantouintia? Kannattaa noudattaa ohjekirjassa mainittuja lämpörajoja. Sauna ei ole näille laitteille oikea paikka.

Voiko Urheilukelloa pitää saunassa?

Kaikista parasta on vaivattomuuden tunne: kelloa ei tarvitse ladata kuin korkeintaan kahdesti viikossa, kaikki seuranta ja suositukset ovat automaattisia ja kello kestää niin saunomisen kuin uinnin.

Kestääkö Suunto saunaa?

Suunto 5 kävi testauksen aikana monesti saunassa sekä veden alla, eikä mitään merkkejä kosteuden pääsemisestä kellon sisään löytynyt. Valmistaja lupaa kellon kestävän upotuksen 50 metrin syvyyteen.

Kestääkö Polar kello saunaa?

Kannattaa noudattaa ohjekirjassa mainittuja lämpörajoja. Sauna ei ole näille laitteille oikea paikka. Tavallisin ongelma tulee liimauksien sulamisesta esimerkiksi lasin liitoksesta. Siitä sitten vettä sisään ja kello käyttökelvoton.

Voiko kelloa pitää saunassa?

Voiko kelloa pitää saunassa ja kestääkö avantouintia? Kannattaa noudattaa ohjekirjassa mainittuja lämpörajoja. Sauna ei ole näille laitteille oikea paikka. Tavallisin ongelma tulee liimauksien sulamisesta esimerkiksi lasin liitoksesta.

Jätä kommentti