Mikä on retriitti

Mietitkö Mikä on retriitti? Olet juuri oikeassa paikassa! Vastaus löytyy alapuolelta.

?

Retriitti on aika, jolloin ihminen vetäytyy arjesta, yleensä rentoutumista tai pohdintaa varten. Hengellisiin retriitteihin ryhdytään usein uskon virkistämiseksi tai korkeamman voiman opastuksen hakemiseksi. Retriittejä voidaan tehdä myös stressin vähentämiseksi ja uuden näkökulman saamiseksi elämään.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Mikä on retriitti

Mitä retriitti tarkoittaa?

Retriitti on hengellinen tai psykologinen vetäytyminen arkielämästä tietyksi ajaksi. Retriitti voi tarkoittaa myös fyysisen vetäytymistä, esimerkiksi viettämällä aikaa yksin tai luonnossa. Retriitti on yleensä aikaa, jolloin ihminen voi rauhoittua, hiljentyä ja keskittyä omaan itseensä. Retriitti voi olla myös tilaisuus oppia uutta tai syventää hengellisyyttä.

Mikä on Hiljaisuuden retriitti?

Hiljaisuuden retriitti on rentouttava tauko arjestasi – saat hellittää kaikista arjen askareista ja olla itsesi kanssa. Saat syventyä sekä itseksesi että yhteisten harjoitusten kautta hyväksyvään, tietoiseen läsnäoloon. Rentoudut, opit tuntemaan itsesi ja hellittämään turhista ajatuksista ja huolista. Retriitti sopii kaikille, jotka kaipaavat hetkeä rauhallista olemista ja itsensä kehittämistä.

Jätä kommentti